Den tidligere Super Bowl MVP, 36-årige Joe Flacco, hvem de hentede tilbage på et trade tidligere på sæsonen, overtager overraskende rollen som startende QB for New York Jets.

New York Jets har haft gang i noget af en hæsblæsende QB-karrusel i denne sæson. Den håbefulde og lovende rookie, Zach Wilson startede sæsonen, men fik en skidt start på sin NFL-karriere. På 6 kampe kastede han kun 4 touchdowns, mens han kastede hele 9 interceptions – flest af alle i NFL på daværende tidspunkt. I et divisionsopgør mod Patriots i uge 7 blev han skadet, og det fik Jets til at reagere ved at hente Joe Flacco, der nu er udnævt som starter, tilbage til New York fra Philedelphia.

Det var imidlertid ikke Joe Flacco, der overtog starterrollen efter Wilsons skade, men den pludselige fanfavorit og mand af folket, Mike White. Han kastede for 400 yards og 3 touchdowns i sin første kamp, hvor han og Jets besejrede AFC’s daværende førsteseed, Cincinnati Bengals. For sin præstation modtog han prisen som ugens offensive spiller i AFC, og kælenavnet Mike ‘fucking White.

Ugen efter mod Indanapolis Colts blev White skadet, men vendte så tilbage den følgende uge, hvor Buffalo Bills gæstede MetLife Stadium. Dette blev tilsyneladende dødsstødet for Mike White, der kun ramte sine medspillere på 54% af sine kast, mens han ramte Bills-spillere greb 9% af dem til i alt 4 interceptions.

Det har nu ført til, at Joe Flacco starter bag center, når Jets på søndag tager i mod Miami Dolphins. Den tidligere Ravens-QB er 2-13 i sine 15 seneste starter, hvilket bestemt ikke er imponerende.

Om Joe Flacco og Jets forbedre deres dårlige records, kan du se på søndag kl. 19.00, hvor Miami Dolphins som sagt kommer på besøg.