New York Jets tidligere førsterundevalg Zach Wilson har ikke haft en specielt imponerende 2022 sæson og har været udskældt på det seneste. I dag ramte Wilsons 2022 sæson et nyt lavpunkt, da Robert Saleh meldte ud at Wilson bliver bænket i den kommende runde.

New York Jets spiller i denne uge mod Chicago Bears, hvor Mike White bliver den startende quarterback i stedet for Zach Wilson. Dog har Robert Saleh trods beslutningen om at bænke Wilson, forsikret at det ikke nødvendigvis betyder han er fortid hos Jets.

At Jets vælger at bænke Wilson kommer ikke som den helt store overraskelse, især ikke efter den seneste kamp mod Patriots, hvor Jets kun fik tre point på tavlen og havde flere punts (10) end Wilson havde completions (9). Derudover håndterede Wilson heller ikke medierne specielt godt efter nederlaget til Patriots, hvor han blev spurgt til, om han var skyld i nederlaget.

Den måde at håndterer specielt det spørgsmål på gjorde angiveligt flere holdkammerater vrede, hvorfor Robert Saleh ultimativt har besluttet at prøve og spille uden Wilson fra start. Det betyder også at Zach Wilson nu har lidt tid til at se sig selv spejlet og måske arbejde med nogle af de ting, der kræves for at være en startende quarterback i NFL.

Jets møder i denne uge Bears, der har langt mere succes med deres valg af quarterback med Justin Fields, der har spillet ganske fremragende de seneste par uger. Jets er 6-4 og har stadig gode muligheder for at nå slutspillet. De muligheder skal nu indfries med Mike White under center, og ikke førsterundevalget Zach Wilson.