Der var lagt op til stor duel mellem to af ligaens bedste spillere i New York søndag.

Receiver A.J. Green fra Cincinatti Bengals og cornerback Darelle Revis fra New York Jets stod ansigt til ansigt i sæsonåbneren, og det var i den grad Bengals-stjernen, der trak sig sejrrigt ud af opgøret. Bengals vandt kampen 23-22, og Green var med 12 receptions og 180 yards en afgørende faktor.

Green var dog ikke meget for at hovere, da Gul klud fangede ham i omklædningsrummet efter kampen.

A.J. Green var tilfreds med sin egen indsats i sæsonpræmieren, men roste også både Andy Dalton og Darelle Revis. FOTO: Morten Buttler
A.J. Green var tilfreds med sin egen indsats i sæsonpræmieren, men roste også både Andy Dalton og Darelle Revis. FOTO: Morten Buttler

“Jeg ved, at alle har talt om, at det skulle være A.J. Green mod Darelle Revis, men han er en topspiller, og det er en ære at spille mod en fyr som ham. Han er en fremtidig Hall of Famer,” sagde Green.

Green gav i særdeleshed Revis baghjul, da han i 2. quarter brændte cornerbacken og scorede et 54-yard touchdown, og generelt var han velspillende. Han giver quarterback Andy Dalton en stor del af æren for præstationen.

“Jeg forsøgte at lave et spil hver gang bolden kom til mig, og det arbejde starter nede fra Andy. Han gav mig gode muligheder for at levere. Han leverede noget af den magi, vi kender fra ham, og jeg vidste, jeg havde muligheder i en-mod-en-situationer,” sagde stjernereceiveren.

Det er 28-årige Greens sjette sæson i NFL. Bengals valgte ham med det fjerde valg i første runde af draften i 2011, og i sidste sæson var han med sine 1297 yards den receiver med 8. flest yards i ligaen.