Det her er must-see-tv! Giants quarterback Daniel Jones kommer for evigt til at huske og blive mindet om dette spil.

Hvis du ikke vil vide, hvad der sker, men gerne vil overraskes og have et godt grin, så skal du bare se videoen, og ikke læse mere af artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen.

Syvende spillerunde åbnede natten til fredag dansk tid, og det blev på samme tid en både ringe og spændende affære.

Kampen var fyldt med WTF-plays, og både New York Giants og Philadelphia Eagles gjorde alt, hvad de kunne, for at tabe opgøret.

Til sidst trak Eagles sig sejrrigt ud af opgøret med 22-21 efter storspil i de sidste 5 minutter af quarterback Carson Wentz.

Men det var quarterbacken på den anden side, der leverede aftenens største spil. Størst i antallet af yards, størst i overraskelse, og størst i dumhed/morsomhed.

Daniel Jones har tidligere vist sine evner til at løbe bolden selv, og imod Eagles fik han snydt hele forsvaret og løb mod end zonen. Han var HELT fri og havde ikke en Eagles-spiller i nærheden, da han så at sige faldt over sine egne ben.

Det kunne have været det længste touchdown-løb af en quarterback i New York Giants historie, da han snappede bolden på 12-yard-linjen og havde 88 yards foran sig.

Desværre snublede han på Eagles 8-yard linje. Altså uden modspillere i nærheden. Og ret skal være ret, de 80 yards er stadig det længste løb af en quarterback i klubbens næsten 100-årige historie. Men touchdown, det fik han ikke.