De har forsøgt længe at finde en klub, der ville lave en trade for cornerback James Bradberry, men nu har Giants valgt at fritstille ham.

Har dit yndlingshold brug for en pålidelig og erfaren cornerback? Well, look no further – James Bradberry er ledig på markedet.

Mandag fritstillede New York Giants den rutinerede cornerback James Bradberry primært med baggrund i at spare nogle penge på lønloftet, det skriver Dan Duggan fra The Athletic.

Giants har forsøgt sinde afslutningen på sæsonen at finde en klub, der ville overtage Bradberry og hans kontrakt, og måske endda smide et par draftpicks den anden vej, men da det ikke lykkedes, har klubben altså vaægt at fritstille ham.

Chiefs, Colts og Texans var interesserede, men har alle hentet cornerbacks enten via free agency eller draften. Derfor er det dog langt fra umuligt, at en af de tre klubber bliver Bradberrys næste arbejdsgiver.

Cornerbacken fylder 29 i august og er stadig en dygtig spiller, og bør hurtigt finde en klub at spille for. En anden mulig kandidat kunne være Las Vegas Raiders, hvor hans tidligere defensive koordinator i New York, Patrick Graham, nu styrer forsvaret.

Bradberry blev valgt i anden runde i 2019-draften af Carolina Panthers, hvor han spillede fire sæsoner, inden han i 2020 skiftede til Giants. Han spillede næsten samtlige af Giants defensive snaps sidste år, og satte personlig rekord med fire interceptions og fik fat i to fumbles. I sine 92 kampe i NFL har Bradberry lavet ialt 15 interceptions og forsvaret 82 kast.

Giants så ingen anden udvej end at fritstille ham, selvom det koster på lønloftet. Havde de beholdt Bradberry kostede han i år 21,8 millioner på lønloftet (eller over 10%), mens det beløb falder til 11,7 millioner dollars ved at cutte ham.