Efter en elendig sæson, er New York Giants er gået i gang med forårsregøring. Dette er i første omgang gået udover den tidligere Vikings-spiller, Tight End, Kyle Rudolph, der altså kun fik en sæson i New York. Han bliver dog nok næppe det sidste prominente navn, Giants fyrer denne off season.

På trods af en meget skuffende sæson 2020-sæson i Minnesota, bragte Giants Rudolph ind på en lukrativ 2-årig kontrakt til en værdi af optil 12 millioner dollar. Med det prisskilt, var det match måske dømt til at fejle. Fejle gjorde det i hvert fald – Rudolph greb kun 26 bolde for 257 yards og 1 touchdown – og han skal altså se sig efter en ny arbejdsgiver.

Der er ikke mange hold, der synes at have så dårligt et udgangspunkt for fremtidig succes som New York Giants. Forfærdelige strategiske beslutninger har resulteret i et svagt sammensat roster, dårlige drafts og trænerhyringer, elendige free agency-signeringer; listen er lang af Giants-fejltagelser.

I et forsøg på at råde bod på en række af disse fejltagelser, er den nye cheftræner og den nye GM, Brian Dabol og Joe Schoen, nu gået i gang med at rense ud og skabe et nyt fundament. En af de meste effektive måder at gøre det på, er ved at skille sig af løntunge spillere.

Ved at cutte Rudolph sparer Giants 5 millioner dollar mod lønloftet. I et ligenede træk samme dag, har Giants i samme moment fyret RB Davontae Booker, hvilket sparer Giants ydeligere 2,1 millioner.

Udover Rudolph og Booker, er andre kandidater P Riley Dixon, WR Sterling Shepard og MLB Blake Martinez, som vil frigøre hendholdsvis 2,8, 4,5 og 8,5 millioner dollar mod lønloftet.

Det spekuleres endvidere i, om Schoen kunne finde på at skille sig af med RB Saquon Barkely og WR Kenny Golladay.

New York Giants gik 4-13 i 2021, og vælger som nummer fem i årets draft.