Der er kæmpe forventninger til wide receiver Malik Nabers, og nu har Giants sørget for at den unge mand i hvert fald ikke skal gå sulten i seng.

Han er 20 år gammel og har ikke grebet sin første bold i NFL endnu, men han har lige skrevet under på en kontrakt til små 30 millioner dollars eller over 200 millioner kroner.

Wide receiver Malik Nabers, som Giants valgte med pick seks i årets NFL Draft, har underskrevet sin kontrakt med klubben forud for holdets rookie-minicamp, og dermed er han det første top 10 valg, der har skrevet under i år.

Nabers kommer ind i NFL efter en fornem college-karriere for LSU, der også har givet os NFL-spillere som Justin Jefferson, JaMaar Chase og Odell Beckham Jr.

Men Nabers overgik dem alle. Han satte skolerekord i både catches med 189 og 3.003 yards gennem sine tre år på skolen, men rangerer dog kun nr. 7 i touchdowns med sine 21.

Nabers blev sidste år enstemmigt kåret til All-American, en slags all star for college football. Han førte collegerækken i hele USA med 120,7 yards grebet pr. kamp, i antal spil på over 20 yards med 34, og antal spil over 30 yards med 17.

Hans 2023-sæson var i det hele taget ganske spektakulær, da han på bare 13 kampe greb 89 bolde for 1.569 yards og 14 touchdowns. Det var med med Jayden Daniels som quarterback, der blev draftet 2er af Washington Commanders.

Nu skal Nabers gribe bolde fra Daniels Jones eller Drew Lock… må vi ønske Good Lock til den unge mand.