Lørdag blev cornerback Corey Ballentine valgt af New York Giants, men søndag morgen endte weekenden alligevel tragisk. Ballentine og en kammerat blev ramt af skud i byen Topeka, Kansas.

Cornerback Corey Ballentine fik sin store drøm opfyldt lørdag, da han blev valgt af New York Giants i sjette runde. Under et døgn senere udlevede Ballentine dog et sandt mareridt.

I byen Topeka, Kansas, hvor Ballentine de sidste år også har gået på Washburn University, blev han og hans tidligere Washburn holdkammerat Dwane Simmons involveret i en skudepisode. Ballentine blev ramt og såret, mens Simmons på tragisk vis afgik ved døden som følge af skudene.

I følge Washburn Univesity forventes Ballentine ikke at få varige men af sine skader, men præsidenten for universitet begræder situationen.

– Det her var en forfærdelig måde at slutte en dag, der skulle have været en fejring af begyndelsen på Dwanes sidste år på Washburn University og begyndelsen på Coreys professionelle karriere.

Giants har været ude med en kort pressemeddelse, hvor de sender tanker til Dwane Simmons’ bekendte.

– Vi er opmærksomme på den tragiske situation, og vi arbejder på at indsamle mere information. Vi har snakket med Corey, og han er ved at komme sig på hospitalet. Vores tanker er med Dwane Simmons familie, venner, holdkammerater og resten af Washburn-lokalområdet.