Han kom til New York sidste år i en handel med Arizona Cardinals, og nu har den alsidige forsvarsspiller Isaiah Simmons fået forlænget opholdet.

Ryan Dunleavy fra The New York Post var først med nyheden og kunne fortælle, Giants og Simmons er blevet enige om vilkårene for en ny et-årig kontrakt

Simmons var kontraktløs og har stået uden hold, siden free agency begyndte i start marts. Der har heller ikke været den store interesse for den fantastiske atlet, der har haft svært ved at omsætte sine medfødte talenter til succes på banen.

Den 25-årige Simmons blev draftet af Cardinals med pick 8 i første runde af 2020-draften, og der var store forhåbninger til, hvad den succesfulde college-spiller kunne få ud af det som professionel.

Han startede karrieren som linebacker, men er siden blevet rykket til safety, og blev tradet inden sæsonen sidste år til Giants for et syvende-runde pick (nr. 226 samlet) i draften om tre uger.

Hans pick six, hvor han returnerede en interception til touchdown, mod Washington Commanders var hans mest imponerende spil for sin nye klub.

Simmons spillede alle 17 kampe sidste år men startede kun fire. Udover sin pick six, lavede han 50 tacklinger for Giants, havde et sack og fremtvang en fumble.