New Orleans Saints har fritstillet holdets offensive guard Larry Warford.

Larry Warford har været fast mand på New Orleans Saints’ offensive linje siden 2017, hvor han kom til fra Detroit Lions. Nu er Warfords tørn i New Orleans et overstået kapitel – den 28-årige guard er netop blevet fritstillet af Saints.

Ved at fritstille Larry Warford sparer Saints umiddelbart ca. 53 millioner danske kroner i forhold til lønloftet. Beslutningen betyder dog, at Saints også skal betale en regning på cirka 35 millioner kroner – i form af de såkaldte “dead money”.

New Orleans Saints indikerede allerede et generationsskifte på den offensive linje, da holdet valgte Cesar Ruiz fra Michigan med det 24. valg i årets draft. Den alsidige rookie kan spille både center og guard, hvortil det forventes, at han bliver den direkte afløser for Warford i 2020.

Larry Warford kommer sandsynligvis ikke til at stå arbejdsløs i en længere periode. Den erfarne guard står noteret for 101 kampe i NFL og er blevet valgt til Pro Bowl i de sidste tre sæsoner.

Ifølge flere af de lokalt forankrede medier har både Houston Texans og Chicago Bears allerede snøren ude efter den Larry Warford: