New England Patriots-cornerback Stephon Gilmore er ved NFL Honors blevet kåret til 2019-sæsonens bedste forsvarsspiller.

New England Patriots vinder ikke Super Bowl i denne sæson, men AFC East-mandskabet kan finde en lille trøst i, at de får en smule anerkendelse alligevel.

First-team All-Pro-cornerback Stephon Gilmore er blevet kåret til 2019-sæsonens bedste forsvarsspiller (Defensive Player of the Year, red.) efter en forrygende sæson.

Gilmore spillede suverænt i næsten hele sæsonen og gjorde livet surt for nogle af NFL’s bedste receivere. Han var på en delt førsteplads over flest interceptions med seks og havde flest passes defended (20) af alle i ligaen.

Patriots-stjernen er den første cornerback til at vinde prisen i ti år. Dengang tilfaldt æren Packers’ Charles Woodson. Han er desuden den første Patriots-spiller nogensinde til at blive kåret som ligaens bedste forsvarsspiller.

På forhånd var det spået til at være et løb om prisen, hvor specielt edge rusherne TJ Watt, Chandler Jones og Shaquil Barrett også var stærke bud.