Wide receiver Marqise Lee fortsætter karrieren i Foxborough, efter han har underskrevet en etårig kontrakt med New England Patriots.

Tom Brady er færdig i New England efter 20 legendariske år i klubben, og senest har tight end Rob Gronkowski genoptaget karrieren for at spille sammen med TB12 i Tampa Bay. Tiderne har ændret sig, og det normalt så frygtindgydende Patriots-angreb ser pludselig meget anderledes og markant mindre skræmmende ude.

Nu er dog kommet lidt nyt blod til offensiven, da Bill Belichick og co. har hentet forstærkning på wide receiver-positionen. Marqise Lee er blevet hentet på en etårig aftale, beretter ESPN’s Adam Schefter.

Marqise Lee har spillet hele sin karriere i Jacksonville Jaguars, siden Florida-klubben valgte ham i anden runde af 2014-draften. Forleden blev receiveren dog fritstillet, og han har hurtigt fundet sit nye hjem i det mere kolde nordøst.

Det er svært at sige, hvor stor en rolle Lee kan få i New England. Julian Edelman er det klare førstevalg på positionen, og i bedste valg kan Marqise Lee kæmpe med Mohamed Sanu og N’Keal Harry om væsentlig spilletid. Modsat er det bestemt også muligt, at han slet ikke klarer cuttet og bliver droppet til det endelige hold.

28-årige Marqise Lee har været ramt af mange skader i løbet af sine fem sæsoner i ligaen og har slet ikke levet op til det potentiale, der fik Jaguars til at vælge ham som den 39. spiller for seks år siden. Det er blot blevet til 174 grebne bolde for 2.184 yards og otte touchdowns.