New England Patriots’ center, David Andrews, missede onsdagens træning med en håndskade.

Opdateret fredag: David Andrews var tilbage på træningsbanen torsdag, men deltog faktisk ikke officielt i træningen ifølge Patriots’ skadesoversigt.

Hjalte Froholdt har hidtil blot fået spilletid for New England Patriots på special teams, men måske er der snart en ledig plads på indersiden af storklubbens offensive linje.

Center David Andrews døjer således med en håndskade, og han var derfor ikke med til træning onsdag. Det fremgår af Patriots skadesoversigt.

Det vides ikke, hvor alvorlig David Andrews’ skade er, og Patriots kan blot have sparet ham, så han er helt klar til kampen mod Las Vegas Raiders i weekenden.

*** Læs mere om Hjalte Froholdts situation i Patriots her

Skulle skaden dog holde David Andrews ude af søndagens kamp, kan det betyde spilletid til Hjalte Froholdt. Den 24-årige fynbo er den formodede backup på de inderste pladser af den offensive linje, men også rookie Michael Onwenu har erfaring med at spille på indersiden af linjen i college.

Lokalmediet nesn.com peger imidlertid også på, at Hjalte Froholdt umiddelbart ligner en erstatning, hvis David Andrews ikke kan spille.

Patriots døjer også med andre skader, da Julian Edelman, N’Keal Harry, Adam Butler og Brandon Copeland kun trænede delvist med. James White trænede ikke af personlige årsager, efter at han mistede sin far i weekenden.