Jared Veldheer nåede at kunne kalde sig en patriot i præcis 14 dage, inden han informerede Belichick og company om sin pension. Nu er der en man mindre til at kæmpe om pladserne på tackle.

Det lå i kortene, at Jared Veldheer blev hentet ind til Patriots som en erfaren backup, der kunne træde til i tilfælde af skader eller uerfarenhed. Sidste års førsterundevalg, Isaiah Wynn, og dette års tredjerundevalg, Yodny Cajuste, er begge unge spændende talenter, mens Veldheer har været i ligaen siden 2010.

I stedet for at kæmpe om en plads på holdet har Veldheer valgt at stoppe karrieren efter blot 14 dage på kontrakt hos Patriots. Holdet har ikke været på træningsbanen mere end et par gange siden da.

Senest spillede han en enkelt sæson for Denver Broncos, uden dog at excellere på noget tidspunkt. Hos Patriots skrev han under på en treårig kontrakt til en værdi af $3.5 millioner, hvilket heller ikke indikerede, at han var startermateriale.

Hans rolle på holdet var mere en erfaren backup i tilfælde af skader til enten Marcus Cannon (højre tackle) eller Isaiah Wynn (projekteret venstre tackle).