New England Patriots må undvære wide receiver Julian Edelman i cirka tre uger på grund af en tommelfingerskade.

Som mange andre NFL-hold tager New England Patriots i denne uge hul på træningslejren frem mod sæsonstart. Her er danske Hjalte Froholdt med for de forsvarende Super Bowl-mestre, der dog må se bort fra en af sine største profiler det næste stykke tid.

Wide receiver Julian Edelman har pådraget sig en skade i tommelfingeren på sin venstre hånd, hvilket holder ham ude i cirka tre uger. Det skriver ESPN’s Adam Schefter og Field Yates.

Der er dog ingen grund til panik for Patriots-fans, da Edelman dermed er tilbage i fuldt vedgør i god tid før sæsonstart. Angrebsstjernens fravær giver i stedet muligheden for klubbens andre receivere til at vise sig frem. Edelman er fastlåst som Tom Bradys absolutte favoritvåben, men spillere som rookie-førsterundevalget N’Keal Harry, veteranerne Demaryius Thomas, Dontrelle Inman og Maurice Harris samt Phillip Dorsett og Braxton Berrios vil gøre alt for at gribe chancen.

Pladserne bag ved Julian Edelman er nemlig fuldstændig åbne, så det bliver spændende at følge, hvem der stepper op og vinder Bradys tillid.