Everson Griffen bliver en del af Vikings’ kamptrup i 2021.

Ude godt, hjemme bedst. Det måtte Everson Griffen sande efter mislykkede ophold hos Dallas Cowboys og Detroit Lions i fjor, hvor han spillede 14 kampe og producerede 31 tacklinger og seks sacks.

Nu er Everson Griffen tilbage i Minnesota, hvor han har skrevet under på en etårig aftale med Vikings. Det sker efter, at han blev hentet ind på en de facto prøveperiode i de afsluttende sæsonforberedelser – og efter at en mindre ledelsesmæssig manøvre på skæringsdatoen for den endelige truptilmelding skabte plads til ham.

Everson Griffen har tidligere tørnet ud for Minnesota Vikings i 10 sæsoner, hvori han leverede 74,5 sacks, 355 tacklinger, 190 quarterback-hits og ni forcerede fumbles.

Det var særligt i perioden fra 2014 til 2017, at Griffen slog sit navn fast i NFL. I den periode terroriserede han modstandernes quarterbacks og producerede samlet set 43,5 sacks.

I første omgang skal Everson Griffen genfinde sin rytme og blive dus på ny med Mike Zimmers forsvarstaktik, inden han skal duellere med Stephen Weatherly om spilletid modsat Danielle Hunter på den defensive linje.