Minnesota Vikings går ind til sæsonen som en af de store favoritter til Super Bowl, men en svag offensiv linje kan stikke en kæp i hjulet. Nu er også Nick Easton ude med en skade.

Nick Easton, der har spillet for Vikings siden 2015 har døjet med en diskusprolaps i nakken, og som følge af den, blev han i morges opereret. Den 26-årige guard, der i sin colletid tørnede ud for Harvard forventes dermed ude for resten af sæsonen. Det er et hårdt slag for en Minnesota Vikings-mandskab, der i forvejen har problemer med den offensive linje.

Holdets center er i øjeblikket på den såkaldte Physically Unable to Perform-liste (PUP list) og træner endnu ikke med under training camp. Også Mike Remmers, holdets højre tackle, befinde sig på sidelinjen, han døjer med en ankelskade.

Dybden på den offensive linje er yderst tvivlsom og tabet af Easton er derfor ekstra kedeligt for et hold, der uden tvivl har Super Bowl-aspirationer. Heldigvis for den 26-årige angrebsspiller ser det ikke ud til at være så slemt, at han bliver nødt til at indstille karrieren. Det bliver, som tingene ser ud nu, blot nogle måneder uden football, mens han kommer sig fra skaden og operationen

Easton spillede i 12 kampe for Vikings i fjor inden sæsonen fik en brat afslutning grundet en brækket ankel. Den uheldige Minnesota-spiller skrev under på en et år lang kontrakt, en type kaldet en “tender”, til værdi af næsten 3 millioner dollars. Han skal håbe at Vikings fortsat har tillid til ham, når han bliver annonceret klar til football igen.

Ifølge Chris Tomasson fra St. Paul Pioneer Press har Vikings forsøgt at lokke den tidligere tro væbner, Joe Berger, ud af pension. Berger har afslået tilbuddet og dermed ser det ud til at blive Tom Compton, som skal erstatte skadede Easton