En spejlvendt video af Miami Dolphins venstrehåndede quarterback Tua Togavailoa har taget Twitter med storm.

Et af de mest vanvittige kampe i årets ekstremt underholdende NFL-sæson var Miami Dolphins vilde 21-point comeback i fjerde quarter mod Baltimore Ravens i søndags.

Ikke nok med at Miami scorede fire touchdowns i de sidste 12 minutter og nappede sejren fra Lamar Jackson og co., de gjorde det takket være seks touchdown-kast af quarterback Tua Tagovailoa, som ellers har været både udskældt og betvivlet.

Mange NFL-fans og eksperter har længe stillet spørgsmålstegn ved, om den venstrehåndede Tagovailoa har den armstyrke, der kræves for at kunne begå sig i NFL, og hans kasteteknik har også været under heftig beskydning.

Men en ny interessant video på Twitter, som jeg omtalte i vores ugentlige podcast NFL showet, vender hele situationen på hovedet. Eller skal vi sige spejlvender den. For videoen er spejlvendt, så Tagovailoa pludselig bliver højrehåndet og kaster snwodhcuoT til Tyreek Hill og Jalen Waddle med sin højre arm.

Jeg kunne ikke komme mig over, hvor meget jeg synes, det ændrer min opfattelse af ham. Er det måske alle os andre den er gal med? Og ikke Tua?

Er det fordi vores hjerner ikke kan finde ud af, at se på en venstrehåndet quarterback, at vi synes hans kasteteknik er lidt akavet?

Prøv at se videoen her, og se hvad du selv tænker. Gør det en forskel på den måde, du nu ser Tuas kast?

Det sjove er det hele er, at en anden bruger på twitter, så har taget den skridtet længere og spejlvendt både Tua og Lamar Jackson, og det giver altså mere stof til eftertanke.

Du kan høre Thomas Qvortrup og undertegnede tale om videoen og Tua Togavailoa som højrehåndet i NFL showet herunder. Spol frem til 1:26:30.