Den 33-årige cornerback Jason McCourty har skrevet kontrakt med divisionsrivalerne Miami Dolphins, det skriver Mike Garafolo.

Torsdag blev det offentliggjort, til manges overraskelse, at Dolphins havde fritstillet deres startende free safety, Bobby McCain. Selvom der ikke er tale om en egentlig erstatning, har vi så måske fundet noget af forklaringen. Miami-holdet har nemlig hentet den rutinerede Jason McCourty.

Dolphins’ cheftræner Brian Flores har tidligere fungeret som Patriots’ defensive spilkalder. Der er derfor tale om en genforeningen mellem McCourty og Flores.

Med Xavien Howard, Byron Jones og de to seneste års førsterundevalg, Noah Igbinoghene og Jevon Holland, er Dolphins secondary en af NFL’s absolut bedste. ‘Byttet’ med McCain og McCourty gør dog ikke umiddelbart enhedens stærkere. Men McCourty vil kunne fungere som en vigtig balast og mentor for enhedens unge skud.

Tidligere har McCourty spillet for Tennessee Titans, Cleveland Browns og New England Patriots. Med sidstnævnte var han med til at vinde Super Bowl 53.