Ryan Fitzpatrick vil være den bedste mentor for Tua Tagovailoa, der blev draftet som Fitzpatrick’s afløser. Han lægger dog heller ikke skjul på, at han selv gerne vil være starter i den kommende sæson.

Den tidligere Pro Bowl spiller og tidligere holdkammerat med Fitzpatrick i Buffalo, Eric Wood, interviewede Fitzpatrick til sin podcast, der hedder “What’s Next”. De to snakkede blandt andet om Tua Tagovailoa, og om hvilken rolle Fitzpatrick spiller i Tua’s udvikling.

“En ting, som jeg altid prøver at forklare til disse (unge) spillere er: jeg er her for dig. Intet ego, og jeg har så meget viden. Jeg har begået masser af fejl i form af masser af dumme beslutninger og kast. Jeg ved, hvordan man forbereder sig… og en gang i mellem handler det om, at den unge spiller har modet til at stille spørgsmål,” forklarer Fitzpatrick.

Samtidig har Tua imponeret Fitzpatrick: “Han ligner en dynamisk spiller. Jeg har mødt ham et par gange, og han virker som en fantastik fyr, hovedet skruet rigtigt på, siger de rigtige ting, ønsker at gøre det rigtige.”

Fitzpatrick imponerede i sidste sæson, da han var starter for et Dolphins mandskab, der forud for sæsonen blev kaldt et af de dårligste mandskaber i NFL’s historie. Han førte dog holdet til fem overraskende sejre, og han blev kåret til Dolphins MVP for 2019 sæsonen.

Han understreger da også, at han ikke bare kroner Tua som starter på forhånd: “Jeg er nok hans største fan lige nu, men jeg vil også gerne spille. Jeg vil også gerne være på banen. Det er derfor, jeg stadig er aktiv, fordi jeg stadig nyder at spille. Forhåbentlig, kan jeg lære ham nogle ting ved, at han ser mig spille i kampene, men hvis det ender med modsat fortegn, vil jeg gøre alt for, at hjælpe ham med at blive succesfuld.”

Miami Dolphins spiller deres første kamp i 2020 på udebane mod New England Patriots. Tiden vil vise, hvem der får lov til at duellere mod Jarrett Stidham.