Brian Flores prøver at få sammentømret sit nye Dolphins-mandskab, men førsterundevalget fra 2017 Charles Harris kæmper med en skade og er yderst tvivlsom til starten af træningslejren.

Miami Dolphins er startet på ny i 2019 med den tidligere Patriots-assistent Brian Flores i spidsen. Han forsøger at få banket et spændende hold sammen, men førsterundevalget fra 2017, Charles Harris, der var udset til en vigtig rolle, kæmper med håndledsskade.

Charles Harris har kun deltaget ganske begrænset i forårstræningerne, og i følge Miami Herald er Dolphins ikke sikker på, at han er klar til træningslejren, der begynder om nogle uger.

Den nu 24-årige Harris blev valgt med det 22. valg i første runde i 2017, men de første to år i Miami har langt fra været en dans på roser. Harris har kun startet tre ud af de 27 kampe, han har deltaget i, og han har generelt haft svært ved at sætte sit aftryk på banen. I alt er det blevet til kun tre sacks på to år.

Under den nye træner Brian Flores forventes han at få en lidt anderledes rolle, hvor han også skal spille lidt outside-linebacker i Brian Flores’ hybrid 3-4/4-3 forsvar. Det er en den samme rolle på forsvaret som den nu pensionerede Rob Ninkovich tidligere var kendt for hos New England Patriots.