Efter tre skuffende sæsoner for Chicago Bears, skal tight end Adam Shaheen nu forsøge at få gang i karrieren i Miami.

Den 25-årige tight end blev draftet i anden runde i 2017, og der var store forventninger til ham i Chicago, men han fik aldrig sit store gennembrud, selvom han i starten blev kaldt Baby Gronk, med reference til Rob Gronkonwski.

Nu skifter han i stedet til Miami Dolphins og de får ham for en slik. Ét sølle 7.-pick måtte Dolphins slippe for Shaheen, der dermed nærmest kan betragte sig selv som halvsløj udsalgsvare, der var tæt på at blive smidt ud.

Den 2 meter høje tight end spillede college på anden-divisions-niveau, men Bears valgte ham alligevel højt i 2017-draften. I sine tre år for klubben har han blot grebet 26 bolde for 249 yards og tre touchdowns. Hans karriere har dog været plaget af flere forskellige skader, så han har måske aldrig fået vist sit fulde potentiale.

Bears har i øjeblikket ikke færre end 10 tight ends på et holdkort, der skal skæres ned fra 90 til 80 spillere om 14 dage og videre ned til 55 inden sæsonstart. Derfor var det forventet, at de ville skille sig af med flere spillere på positionen, men måske lidt overraskende var den første spiller de sagde farvel til, Adam Shaheen.

I Miami bliver han backup til Mike Gesicki, men vil komme til at indgå i dobbelt-tight-end-sæt, hvis han altså kommer på holdet. Dolphins har også Durham Smythe og Michael Roberts på holdet, og de beholder næppe alle fire.