Miami Dolphins har sikret sig ny hjælp til den offensive linje. Den tidligere Bills-tackle Jordan Mills får en etårig kontrakt hos Dolphins og ligner den startende højre tackle.

Tidligere på foråret sagde Miami Dolphins farvel til højre tackle Ja’Wuan James, der blev fyrstelig betalt af Denver Broncos. Dolphins valgte ikke at finde afløseren i draften, og derfor har de været ude på free agency-markedet og finde hjælp.

I følge ESPNs Adam Schefter er Dolphins blevet enige med den tidligere Bills-tackle Jordan Mills om en etårig kontrakt med en værdi på op mod 3 millioner dollar.

28-årige Jordan Mills har startet alle kampe på højre tackle for Buffalo Bills de sidste tre sæsoner, og med meget begrænset konkurrence i resten af Dolphins-truppen ligner han det bedste bud på Dolphins’ startende højre tackle i 2019-sæsonen.

Mills blev oprindeligt valgt af Chicago Bears i femte runde af 2013-draften og har udover Bears også været kortvarigt forbi Dallas Cowboys og Detroit Lions, inden han kom til Bills.