I denne uge retter vi blikket på USAs store æble på østkysten! Vi kigger på det klassiske New Yorker opgør mellem Jets og Giants, og giver dig samtidigt nogle lækre “hvidløgsbomber”, der vil holde alle kritikere på laaaaaang afstand!

Der er KAOS i New York – Hold kritikerne på LAAAANG afstand!

Foruden den positive sæson for Buffalo Bills, har New Yorks fans måtte lide nogle hårde skæbner i denne sæson. Værst er det gået udover de mange Jets fans, der har måttet se ikke bare deres unge quarterback i problemer, men også hele deres hold falde fra hinanden. Med bunker af skader, en manglede offensiv identitet og uheldige overskrifter er Jets en af årets helt store skuffelser.

Hos giganterne fra New York har sæsonen heller ikke været en dans på roser, men der er dog lys for enden af tunnelen. For med et forholdsvis profilrigt angreb, og en arvetager til Eli Manning på plads, kan de blå fans se frem mod en tid, hvor de igen kan være kampdygtige og relevante.


På trods af de to forskellige situationer, er der ikke meget at juble over på nuværende tidspunkt, og det synes vi er synd for klubbens mange fans! Derfor har lavet en amerikansk/italiensk New Yorker-ret som kan holde alle kritikere på rigtigt god afstand! Med disse lækre og enestående “hvidløgsbomber” kommer ingen i nærheden af dig, og du kan følge dit yndlings New Yorker-hold helt fredeligt, og uden bekymring for hånlige kommentarer!

Rigtigt god appetit, og god fornøjelse!

Opskriften findes her: https://www.eatmysports.dk/video/fyldte-hvidloegsbomber-hold-vampyrene-vaek/

Vi på Gul Klud vil godt sikre os, at du og dine venner får den perfekte helhedsoplevelse, og i år tager vi det hele til nye højder! Derfor vil du fremover kunne finde alle opskrifter på Eatmysports.dk. Siden er skabt af Claus Elming og de to huskokke Stefan Leth Elbæk og Marc Skafte. På siden vil du kunne finde helt nye videoopskrifter, almindelige opskrifter, anmeldelser samt komme en tur i TV-køkkenet med vores huskokke. Football er nemlig ikke bare verdens bedste sport. Det er et stykke amerikansk kultur, som skal nydes i de rette omgivelser.

Find mere om eatmysports på:

Facebook: https://www.facebook.com/eatmysportsdk/

Twitter: https://twitter.com/EatMySportsDk

Instagram: https://www.instagram.com/eatmysportsdk/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFH45rgLr4xz5tqf5gVLSVw

Til info: Det skal nævnes, at vi ikke er uddannede kokke, men bare er to “kulturtosser” med en stor kogebogssamling, der har brugt adskillige football-sæsoner på at eksperimentere med klassiske amerikanske retter. Enhver brug af skarpe genstande og varme gryder er på eget ansvar.

Husk at du kan læse sidste sæsons madoptakter lige her!