Vi på Gul Klud vil godt sikre os, at du og dine venner får den perfekte helhedsoplevelse, og i år tager vi det hele til nye højder! Derfor vil du fremover kunne finde alle opskrifter på Eatmysports.dk. Siden er skabt af Claus Elming og de to huskokke Stefan Leth Elbæk og Marc Skafte. På siden vil du kunne finde helt nye videoopskrifter, almindelige opskrifter, anmeldelser samt komme en tur i TV-køkkenet med vores huskokke. Football er nemlig ikke bare verdens bedste sport. Det er et stykke amerikansk kultur, som skal nydes i de rette omgivelser.

Så blev det uge 3! I denne uge sætter vi fokus på mødet mellem Carolina Panthers og Arizona Cardinals. 

Er Deadpool Cardinals fan? – Tag med i TV-køkkenet når der laves Chimichangas! 

Og det er ikke bare fordi, at tegneserie anti-helten Deadpool har tendenser til selvpineri, at vi tænker, at han kunne være Cardinals-fan.. Det er også fordi, at hans livret eftersigende skulle være de lækre dybstegte Chimichangas! En lækker dybtstegt ret der netop repræsenterer Tex-mex køkkenet i Arizona!

De er sprøde, spicy, fyldte med lækker ost og så kan du tage med os i TV-køkkenet!

Cardinals skal i denne uge møde et Panthers hold, der ikke har vist så skarpe tænder, som de fleste nok havde regnet med. Derfor er der chancer for, at holdet fra ørkenen kan stoppe deres sejrs-tørke, og slå et Panthers hold der er kommet skidt fra land.

Hvis holdet nye superhelt Kyler Murray kan kanalisere sin “indre Deadpool”, og tage imod alle de slag hans offensive linje vil tillade til Kuechly & Co, så har holdet en god chance for at sætte point på tavlen og snuppe sæsonens første sejr.

Vi håber at Murray husker at få sine chimichangas inden kampstart!

Du finder opskriften her

Se med og find flere opskrifter på www.eatmysports.dk

Carolina producerer bacon, men kan de også producere på banen? – Vi giver dig: Bacon Milkshaken!

I North Carolina producerer man rigtigt meget grisekød. Faktisk producerer staten andet mest i hele USA, og står for hele 15 procent af den samlede produktion af grisekød i USA. Glæden ved det runde dyr med krøllede hale, kan også ses i den årlige Bacon-festival som foregår i staten!

Så hvis du skal hylde dine blå-sorte panter helte, så er der vel ingen vej udenom lidt gris? Derfor præsentere vi dig for: Bacon-milkshaken 

Den er saltet, den er sød og den er over the top – eller med andre ord: Den er perfekt!

Og der skal da godt nok lidt ekstraordinært trøstespise til, hvis man i disse dage er Panthers-fan. Holdets Superman Cam Newton virker til, at havde sovet på en seng af kryptonit, og har i de første to kampe lignet en skygge af sig selv.

Det bliver derfor nok forsvaret, der under ledelse af Captain America (aka Luke Kuechly), som skal hjælpe med angrebet, med at hive sæsonens første sejr hjem til Carolina.

Så når du skal se kamp på søndag, så foreslår, at du sætter dig i stolen med en bacon milkshake.. Så er du klar, hvis der skal trøstespises undervejs..   

Du finder opskriften her

Se med og find flere opskrifter på www.eatmysports.dk

Så er det vidst kun tilbage at sige: “God kamp derude, og velbekomme”!

Find mere om eatmysports på:

Facebook: https://www.facebook.com/eatmysportsdk/

Twitter: https://twitter.com/EatMySportsDk

Instagram: https://www.instagram.com/eatmysportsdk/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFH45rgLr4xz5tqf5gVLSVw

Til info: Det skal nævnes, at vi ikke er uddannede kokke, men bare er to “kulturtosser” med en stor kogebogssamling, der har brugt adskillige football-sæsoner på at eksperimentere med klassiske amerikanske retter. Enhver brug af skarpe genstande og varme gryder er på eget ansvar.

Husk at du kan læse sidste sæsons madoptakter lige her!