Knapt var NFL-draften 2022 forbi, før den første handel for 2023 blev gennemført. Rams henter cornerback Troy Hill hjem.

Efter bare et enkelt år i Cleveland har klubben sendt cornerback Troy Hill hjem til Los Angeles Rams i bytte for et valg i femte runde i 2023.

Efter en flot 2020-sæson var Hill free agent og forlod Rams inden 2021-sæsonen. Han skrev under på en to-årig aftale med Browns, men han nåede altså kun at spille i klubben et enkelt år. Godt nok er Hill født i staten Ohio, men han er vokset op i det sydlige Californien, og det trak åbenbart for meget i ham, så nu vender han hjem til LA.

Han spillede kun med i 12 kampe for Browns sidste år og startede kun de fire. Han vare ellers udset til at skulle være startende cornerback på den anden side af superstjernen Denzel Ward, der selv lige har skrevet under på en vanvidskontrakt. Hill lavede 49 tacklinger og to sacks i sin korte tid med Browns.

Hill er blevet 30 år gammel, og da Browns draftede Mississippi State cornerback Martin Emerson i tredje runde, stod skriften malet på væggen. Nu vender Hill tilbage til Rams, hvor han spillede fra 2016 til 2020. Han spillede college-football på Oregon og var undraftet free agent med Cincinnati Bengals i 2015.