For to år siden scorede Todd Gurley 21 touchdowns for Rams, hvilket var flest af alle i ligaen. Nu har Rams valgt at fritstille ham.

I 2017 og 2018 nød Todd Gurley godt af Sean McVays effektive angreb, og i de to sæsoner stod Gurley omkring 3.800 yards og over 40 touchdowns. Derfor betalte Los Angeles Rams ham også en stor kontrakt, men nu har de allerede fortrudt.

Todd Gurley stod i dag til at blive sikret 10,5 millioner dollar yderligere på hans kontrakt, men i stedet har Rams valgt at fritstille ham, så de slipper for at betale disse. Rams sparer kun begrænset økonomisk råderum ved fyringen i 2020, men sparer penge i fremtiden. Gurley vil stadig tælle cirka 10 millioner dollar mod lønloftet for Rams i år.

Med fyringen kan 25-årige Gurley nu kigge sig om efter et nyt hold, og det bliver interessant at se, hvor han ender ovenpå en 2019-sæson, hvor han ikke kunne matche produktionen fra 2017 og 2018. Derudover har flere historier om vedvarende knæproblemer floreret.

Todd Gurley blev valgt af Rams i første runde af 2015-draften, og har han en ganske svingende NFL-karriere. Han startede som fyr og flamme, inden han faldt i niveau, indtil Sean McVay kom til i 2017. Nu skal Gurley forsøge at sætte gang i karrieren igen andetsteds.