Troy Hill kommer også til at spille for Los Angeles Rams i den nære fremtid. Cornerbacken har sat sin underskrift på en toårig kontraktforlængelse til en maksimal værdi af 8,25 millioner dollar.

Los Angeles Rams holder fast i en af defensivens mere ukendt, men mest alsidige spillere.

Cornerback Troy Hill er blevet enig med klubben om en ny aftale, så han nu er på kontrakt hos Rams til og med udgangen af 2020-sæsonen. Den toårig kontrakt er på 5,25 millioner dollar, men Hill kan tjene yderligere tre millioner dollar, hvis han spiller minimum 52,5 procent af de defensive snaps.

Troy Hill var en ‘restricted free agent og ikke havde underskrevet sit såkaldte ‘tender’, der var en etårig kontrakt på 2,025 millioner dollar. Nu får han i stedet en potentielt markant lønstigning, hvis han kan tiltvinge sig en større rolle på forsvaret.

Den defensive back har primært fungerer som reserve i de bagerste geledder i sine fire sæsoner som Rams-spiller. Derudover er han solid på special teams.

Hill kom ind i ligaen i 2015 uden at blive draftet. Her var han første forbi Bengals og så Patriots, før han kæmpede sig til en fast plads hos NFC West-mandskabet.