Los Angeles Rams har haft kontakt til en af deres tidligere spillere, men der er ingen fisk på krogen endnu.

Efter at have vundet Super Bowl med Los Angeles Rams, så er et af NFLs mest genkendelige navne stadig uden kontrakt. Receiver Odell Beckham Jr. har dog været i kontakt med sin tidligere arbejdsgiver, men trods succesen fra 2021, så giver receiveren ikke ved døren.

I en interaktion med en fan på Twitter skriver den 29-årige receiver, at han endelig følte sig hjemme på et hold, men at de ikke tilbød ham noget nær det, han følte han var værd. Derfor er der intet samarbejde mellem de to på nuværende tidspunkt.

Beckham Jr. blev fyret af Cleveland i november 2021, og der gik ikke lang tid inden, han havde skrevet kontrakt med Los Angeles Rams. Det blev en kæmpe succes for begge parter. Over 12 kampe i både slutspil og grundspil greb OBJ 48 bolde for 593 yards og scorede syv touchdowns, heriblandt det første i Super Bowl-sejren over Bengals.

Desværre måtte stjernen udgå af selvsamme Super Bowl, da han i andet quarter pådrog sig en grim knæskade. 

Det ødelagte korsbånd har også holdt angrebsspilleren ude af indeværende sæson, men han er snart klar til at vende tilbage, og der er fortsat interesse mellem Rams og Odell. Efter en skuffende start på sæsonen i Los Angeles, specielt for angrebet, udtaler holdet cheftræner, Sean McVay, at han er i kontinuerlig dialog med den dygtige receiver.

Ifølge træneren kommer der flere tilbud fra organisationen. Spørgsmålet er så, om nogle af de tilbud lever op til spillerens egen vurdering af, hvad han er værd.