Aaron Donald slog i 2018 rekorden for flest sacks af en defensive tackle i en sæson, og i følge den tidligere Rams-spiller Chris Long var talentet tydeligt allerede i Donalds første træningslejr i 2014.

I 2018 lavede Aaron Donald vanvittige 20,5 sacks, hvilket var fleste nogensinde i én sæson af en defensive tackle. Den 28-årige superstjerne blev valgt i første runde af Rams tilbage i 2014, og ifølge den tidligere holdkammerat Chris Long, lignede han en kommende Hall of Fame-spiller allerede i den første træningslejr.

– I hans første træningslejr, plejede vi at joke med, at han ville ende i Hall of Fame. Men for mit vedkommende var det ikke rigtigt sagt for sjov.

Chris Long forklarer, at det ikke kun er det fysiske talent, som blæste ham og holdkammeraterne bagover i den første træningslejr. Forberedelserne uden for banen var mindst lige så imponerende.

– Jeg har aldrig set nogen med så meget talent arbejde så hårdt og spille så voldeligt og intenst. Han ville tage slåskampen med dig uden at tøve og arbejde hårde end alle andre, og det respekterer jeg virkelig. Jeg ville typisk være den sidste til at se video hen mod slutningen af træningslejren, når alle andre var gået hjem. I 2014 ville jeg gå ind i filmrummet for at tænde lyset og finde min notesbog og blyant, og han var der hver eneste aften.

Chris Long har netop stoppet karrieren efter 11 sæsoner i NFL. Han spillede de første otte sæsoner hos Rams og nåede at spille to sæsoner med Aaron Donald, inden han skiftede til New England Patriots og siden Philadelphia Eagles.

Aaron Donald er de sidste to år blevet kåret til årets forsvarsspiller, og han ligner på alle måder en kommende Hall of Famer, som Long og holdkammeraterne allerede kunne se tilbage i 2014.