Los Angeles Chargers prøver lykken med ærkerivalerne Las Vegas Raiders’ tidligere førsterundevalg Alex Leatherwood, der fortsat har sit gennembrud i NFL til gode.

Efter en turbulent sæson, hvor den offensive linje overhovedet ikke fungerede, har Los Angeles Chargers investeret heftigt i skyttegraven på angrebet inden 2024-sæsonen. Nu slår Jim Harbaugh og Joe Hortiz til igen, da Chargers har skrevet kontrakt med den offensive tackle Alex Leatherwood.

Alex Leatherwood blev oprindeligt valgt i første runde af 2021-draften af Los Angeles Chargers’ ærkerivaler fra Las Vegas Raiders. Siden da har Leatherwood forsøgt at etablere sig i NFL på både tackle- og guard-positionen, men han har stadigvæk sit store professionelle gennembrud til gode.

Las Vegas Raiders skippede allerede Leatherwood videre i 2022, hvorefter han færdiggjorde sæsonen hos Chicago Bears. I den seneste sæson var Leatherwood tilknyttet Cleveland Browns’ træningshold, og han kom aldrig i kampaktion i 2023.

I Los Angeles må Alex Leatherwood forventes at skulle duellere med Jamaree Salyer og Jordan McFadden om pladsen som startende guard i højre side. Derudover kan Leatherwood deltage i konkurrencen om at blive førstereserve til Rashawn Slater på venstre tackle-positionen.