Parterne er blevet enige om en kontraktforlængelse, som gør Joey Bosa til den bedst betalte forsvarsspiller i NFL’s historie.

Joey Bosa har skrevet under på en ny femårig aftale til værdi af svimlende 850 millioner danske kroner. Heraf er knap 650 millioner danske kroner garanteret. Det gør ham til den bedst betalte forsvarsspiller i NFL foran Myles Garrett, der senest forlængede sin aftale med Cleveland Browns.

Dermed fastholder Chargers én af de mest eksplosive forsvarsspillere i NFL. Joey Bosa blev valgt af det daværende San Diego Chargers med det tredje valg i 2016.

I sine første fire sæsoner i NFL har Joey Bosa været den altoverskyggende faktor i Chargers’ forsvar med 201 tacklinger, 40 sacks og seks forcerede fumbles. Det har medført, at Bosa er blevet udnævnt til to Pro Bowls (2017 og 2019), mens han blev kåret til årets defensive rookie i sin debutsæson (2016).

Ifølge analyseinstituttet Pro Football Focus har Joey Bosa også været den mest effektive pass rusher på edge-positionen siden 2017.

Joey Bosa fyldte blot 25 år tidligere på måneden – og derfor må det forventes, at han har mange gode år tilbage i tanken.