Los Angeles Chargers ansætter den velansete Joe Hortiz som ny general manager.

Los Angeles Chargers tager endnu et vigtigt skridt mod genopbygningen og den videre udvikling af mandskabet. I den forgangne uge ansatte Chargers den tidligere 49ers- og Michigan-leder Jim Harbaugh som ny cheftræner. Tirsdag fulgte Chargers trop, da de ansatte Joe Hortiz som ny general manager.

Joe Hortiz skifter til Los Angeles Chargers, efter at han har tilbragt de sidste 26 år hos Baltimore Ravens. I Baltimore har Hortiz været ansat i en række forskellige stillinger – senest som øverst ansvarlig for spillerforhold. Således har Joe Hortiz været en del af Ravens’ sportslige ledelse i de seneste 16 år, hvor John Harbaugh har været ansat som cheftræner. Derfor må vi også formode, at brormand Jim Harbaugh også har et indgående kendskab til sin nye general manager.

Med Joe Hortiz ombord får Chargers en velanset og erfaren skikkelse ind, som har været i oplæring hos nogle af de bedste sportslige ledere i ligaen – deriblandt Ozzie Newsome og senest Eric DeCosta. Hortiz er bl.a. kendt for sine færdigheder som talentspejder, ligesom han bliver storrost for sine kommunikative evner og arbejdsmoral.