Las Vegas Raiders har manglet kvalitet på midten af den defensive linje. Nu har de hentet en veteran i 33-årige Gerald McCoy, der nu skal tørne ud for sit tredje hold på lige så mange år.

Gerald McCoy, der blev cuttet af Cowboys inden 2020-sæsonen grundet skade, har skrevet under på en et-årig kontrakt med Las Vegas Raiders. For første gang i sin ærværdige karriere, skal McCoy spille i AFC-halvdelen.

Hermed har Raiders fået dybde på den defensive tackle, der i forvejen bestod af nyerhvervede Solomon Thomas, Jonathan Hankins og Quinton Jefferson. Det er ikke just en stjernespækket position, men der er erfaring at finde.

McCoy tog på visit hos Raiders i onsdags, hvor han fik et kig på faciliteterne, hvorefter han skrev under på sin kontrakt om aftenen. Raiders har håb om, at Gerald McCoy har samme høje niveau, som han har haft gennem hele sin karriere. Han er blevet valgt til 6 Pro Bowls, hvoraf de fleste kom fra hans tid hos Tampa Bay Buccaneers, hvor han var en force igennem 9 sæsoner. Han spillede ikke sidste sæson pga en skade, men er eftersigende kommet sig helt. McCoy har lavet 59.5 sacks i karrieren, og sidst han var på banen i 2019 lavede han 5 sacks.

Raiders har en del unge krafter på den defensive linje, som kan have godt af lidt indflydelse fra en tidligere superstjerne. Især Clelin Ferrell kan nyde godt af det, da han endnu ikke har levet op til sin høje draftstatus. Eftersigende har Ferrell taget snaps med 2. holdet i training camp, hvilket ikke er særligt betryggende, hvis man har forhåbninger om en udvikling i hans spil. Han har uden tvivl talent til mere, end han hidtil har præsteret, så Gerald McCoy skal dele ud af sine erfaringer.