Paul Guenther er blevet smidt på porten af Las Vegas Raiders efter endnu en rædselsfuld forsvarsindsats. Rod Marinelli overtager posten som defensiv koordinator i resten af sæsonen.

Las Vegas Raiders har længe ligget lunt i svinget til en slutspilsplads, men tre nederlag i de seneste fire kampe har vekslet det, der lignede en åbenlys Wild Card-plads til en ganske urealistisk en af slagsen.

Det skyldes især et horribelt spillede forsvar, og det har Raiders-ledelsen nu taget konsekvensen af. Den defensive koordinator Paul Guenther er blevet fyret med øjeblikkelig virkning.

I de tre seneste nederlag har forsvaret tilladt over 35 point og heriblandt senest 44 point i søndagens nederlag til Colts. Las Vegas-forsvaret har i alt tilladt over 40 point tre gange i sæsonen. Inden 14. spillerunde var Raiders ligaens femtedårligste forsvar målt på point tilladt.

71-årige Rod Marinelli, holdets defensive linje-træner, erstatter Paul Guenther som defensiv koordinator i resten af sæsonen. En post, som Marinelli har stor erfaring med – senest med seks sæsoner som defensiv koordinator for Dallas Cowboys.

Las Vegas Raiders er 7-6 og skal vinde sine tre resterende kampe i grundspillet for at have en realistisk chance for at gå i slutspillet. Allerede torsdag nat venter Los Angeles Chargers.