Der er lang tid til sæsonstart, men Las Vegas Raiders ved allerede nu, at de må undvære en af holdets forsvarsspillere i de første kampe i sæsonen.

Nevin Lawson kommer endnu engang til at gå glip af sæsonstarten for Raiders. Cornerbacken har for tredje år i træk karantæne i åbningskampen.

Ligaen har annonceret, at forsvarsspilleren får to kampe i skygge for at forbryde sig mod ligaens regelsæt omkring præstationsfremmende midler.

Lawson var en af Raiders’ vigtigste forsvarsspillere i fjor, hvor han spillede femteflest snaps af alle holdets defensive spillere. Den 29-årige spiller figurerede både på ydersiden af forsvaret og i slotten. Raiders havde et af ligaens dårligste forsvar og vil være trætte af at miste en af de mere erfarne spillere.

Lawson sad ude i 2020-premieren efter at have lavet en for hård tackling i det sidste opgør af 2019-sæsonen, hvor han måtte gå glip af de første fire opgør idet han også her havde overtrådt reglerne for præstationsfremmende midler.

Cornerbacken blev valgt af Lions i fjerde runde af draften i 2014, her spillede han de første fire sæsoner af karrieren, inden han skiftede til Raiders før 2019-sæsonen.