Clelin Ferrell var slet ikke med, da Raiders besejrede Ravens.

Det var en overraskelse for mange i NFL-verdenen, da Las Vegas Raiders valgte pass rusher Clelin Ferrell med fjerdevalget i draften i 2019.

Igen mandag overraskede Las Vegas Raiders med hensyn til Clelin Ferrell. De udelod ham således ganske enkelt fra truppen, selvom han var fit og klar til at spille. Han var et såkaldt “healthy scratch” til Monday Night Football-kampen mod Baltimore Ravens.

Den 24-årige forsvarsspiller havde godt nok døjet med en rygskade tidligere, men har stået på Raiders’ skadesrapport som en spiller, der har deltaget fuldt ud i træningen. Ifølge Ian Rapoport fra NFL er der ganske enkelt også tale om et fravalg af spilleren, ikke en skade.

Clelin Ferrell har da heller ikke imponeret synderligt i NFL. På 26 kampe har han leveret 6,5 sacks, og i 2020-sæsonen blev det kun til to af slagsen på 11 kampe.

Til sammenligning har pass rusher Josh Allen, der blev valgt af Jacksonville Jaguars tre valg senere i samme draft og af mange var betragtet som en bedre spiller på daværende tidspunkt, haft mere succes. Han står hidtil noteret for 14 sacks og har en Pro Bowl på cv’et.