Darren Waller afviser kategorisk, at han skulle være på vej videre fra Las Vegas Raiders inden 2022-sæsonen.

Traditionen tro er optakten til draften præget af adskillige rygter om hold, der forsøger at enten positionere sig bedst muligt i draft-rækkefølgen eller udfylde de sidste huller med mere rutinerede og etablerede spillere. Tirsdag var det Las Vegas Raiders’ profilerede tight end Darren Waller, som pludselig blev kædet sammen med et skifte til Green Bay Packers.

Darren Waller havde en relativt skuffende 2021-sæson, hvori han blot greb 55 bolde for 665 yards og to scoringer. Til sammenligning greb han 107 bolde for 1.196 yards og ni touchdowns i 2020. Det iøjnefaldende produktionstab har derfor givet anledning til spekulationer om hans fremtid og tilfredshed i Las Vegas.

Nu har hovedpersonen selv kommenteret på rygterne, som han kategorisk afviser:

– Jeg har været i tæt dialog med holdet (Las Vegas Raiders, red.) og de har understreget, at de ikke har interesse i at handle mig væk. Og står det til mig, så kommer det på ingen måde til at ske, understregede Darren Waller i en kommentar til CBS Sports Radio.

Darren Wallers ‘partner in crime’ Derek Carr har også kommenteret på rygterne, som han ligeledes afviste som det pure opspind.

I den kommende sæson får Darren Waller selskab og konkurrence af en tidligere Packers-profil, da Raiders slog en handel af med holdet fra Green Bay om selveste Davante Adams. Som bekendt blev Adams efterfølgende forgyldt med en ny femårig aftale til potentiel værdi af en milliard kroner af Raiders.