Pittsburgh Steelers er blevet enige med to profiler på den offensive linje, Maurkice Pouncey og Ramon Foster. Pouncey forlænges med tre år og gøres til NFL’s bedst betalte center, mens Foster forlænges med to år

Pittsburgh Steelers har et par profiler på vej ud af døren, i form af LeVeon Bell og Antonio Brown. Men den offensive linje bliver der ikke pillet ved. Steelers har torsdag underskrevet kontraktforlængelser med både center Maurkice Pouncey og guard Ramon Foster.

Pounceys forlængelse har en værdi på $33 millioner, hvilket gør ham til NFL’s bedst betalte center. De økonomiske detaljer vedrørende Ramon Fosters forlængelse er endnu ikke offentliggjort, men den har en længde på to år. Derved holdes Foster i klubben til og med 2020-sæsonen.

Marurkice Pouncey blev valgt af Steelers med det 18. draftvalg i 2010. Han har siden været udvalgt til syv Pro Bowls, været på All Pro-førsteholdet to gange (2011 og 2014) og All Pro-andetholdet tre gange (2010, 2012 og 2018).

Ramon Foster meldte sig til draften i 2009, men blev ikke valgt. Derfor underskrev han kort efter draften en kontrakt med Steelers, hvor han har spillet lige siden. I 2018 tillod han blot ét sack, på de 777 kastesnaps han startede.