Efter længere tids kontraktforhandlinger er der endelig enighed omkring løn og kontraktbonus i det nordvestlige USA.

Jamal Adams bliver ligaens bedst betalte safety, det står klart efter forsvarsspilleren er blevet enig med Seattle Seahawks omkring en ny kontrakt. Ifølge NFL Networks Ian Rapoport er der tale om en fire-årig kontraktforlængelse, der kan indbringe op imod 70 millioner dollars.

Den dygtige safety får 38 millioner af den sum garanteret. Ifølge andre kilder fik han 20 millioner dollars i hænderne, da han skrev under på kontrakten.

Adams har længe ledt efter en arbejdsgiver, der ville give ham den rekordstore kontrakt, han mener, hans spil berettiger. Den nu 25-årige forsvarsspiller var i lange forhandlinger med New York Jets, men parterne kunne ikke blive enige, så han bad om en trade. Før 2020-sæsonen sendte New York ham og et fjerderundevalg til Seattle i en vanvittig handel, hvor Seahawks sendte to førsterundevalg, et tredjerundevalg og startende safety Bradley McDougald den anden vej.

Safetyen har kun udtrykt glæde for skiftet og spillede en flot første sæson for klubben, men bag kulisserne var kontrakten fortsat et problem. Adams er dukket op til årets training camp, men har ikke deltaget i spillet på banen grundet sin utilfredshed. Seahawks har længe haft et tilbud på bordet, men først i går sagde Adams ja.

Hvad skulle der til at overbevise en af ligaens hårdeste forsvarsspillere? En SMS fra sin mor. Den nyrige Seattle-spiller fortalte på et pressemøde, at moderen havde skrevet en lang besked til ham sent om aftenen, der blev tungen på vægtskålen.

Adams spillede blot i 12 kampe i sin første sæson i Seattle, da skader holdt ham ude af de resterende. I de kampe satte han NFL-rekord med 9,5 sacks, det er mere end nogen anden defensive back i ligaens historie. Det blev ikke til en interception, men han forcerede en fumble og var inde omkring 83 tacklinger. Nu er han blevet belønnet for sit spil.