Baltimore Ravens gør Justin Tucker til den bedst betalte kicker i NFL.

På et personligt plan har Justin Tucker efterhånden opnået alt, som en kicker kan drømme om i NFL… Og lidt mere til.

Tucker indtræder sin 11. sæson i NFL, hvor han foreløbigt har ramt plet på 91,1 procent af sine spark, hvilket betyder, at han er den mest præcise kicker i ligaens glorværdige historie. I fjor blev Tucker også indehaver af det længste field goal nogensinde, da han sendte et 66 yard langt spark ned gennem stængerne og – med nød og næppe – sikrede Ravens sejren over upåagtede Detroit Lions.

Derfor er det næppe nogen overraskelse, at Baltimore Ravens har besluttet at forgylde Justin Tucker. Parterne er nået til enighed om en ny fireårig kontraktforlængelse til værdi af cirka 175 millioner danske kroner. Det betyder, at Tucker igen er ligaens bedst betalte kicker.

Som hentydet tidligere leverede Tucker en mindeværdig 2021-sæson, hvor han både slog rekorden for det længste field goal, ligesom han ramte plet på 35 af 37 field goals og nettede samtlige 32 extra point.

Med kontraktforlængelsen in mente vil Tucker være 38 år gammel, når han – ideelt set – igen skal tage stilling til sin fremtid i NFL. Det er ingen alder – og især ikke for de bedste kickere, som har formået at spille ind i deres 40’ere. For eksempel var Morten Andersen 47 år gammel, før han trak sig tilbage.