Det har været en begivenhedsrig offseason i Los Angeles, der har sagt farvel til mange betydningsfulde spillere, men også formået at holde på flere profiler.

Receiver Robert Woods belønnes for godt spil og får en ny kontrakt af Los Angeles Rams. Den rutinerede angrebsspiller skal som udgangspunkt spille yderligere fire år i klubben, og han vil blive kompenseret med op mod 68 millioner for sit arbejde. 

Ian Rapoport fra NFL Network fortæller yderligere, at der er tale om hele 32 millioner dollars i garanterede penge.

Dermed bliver Woods i byen, hvor han har spillet en stor del af sit footballliv. Den nu 28-årige receiver voksede op i Californien og var en profil for collegeholdet USC, der også spiller i Los Angeles. Den profesionelle karriere startede dog i Buffalo, der valgte angrebsspilleren i anden runde tilbage i 2013. Her blev det til fire solide, men uspektakulære år inden Woods i 2017 skiftede til Los Angeles Rams. 

Med Sean McVay som træner har den solide receiver fået gang i karrieren og har de seneste to år grebet mere end 170 bolde, scoret 10 touchdowns og produceret mere end 2500 yards.

I denne sæsons første kamp var Woods den primære receiver i kastespillet, og han var en signifikant årsag til sejren over Dallas Cowboys. Han greb seks bolde for mere end 100 yards og havde også et enkelt løb for 14 yards.

Forlængelsen bliver annonceret i kølvandet på to andre forlængelser hos Rams. De har for nyligt forgyldt cornerback Jalen Ramsey, men har også forlænget med Woods’ receiver-kollega, Cooper Kupp.

Rams var inden sæsonen presset af lønloftet og sagde farvel til flere vigtige forsvarsspillere, men har alligevel fundet penge til profilerne på kistebunden.