Få dage inden free agency går i gang i NFL, formår nogle hold at holde fast på spillere, de er glade for. Det sker også i Dallas, hvor texanerne holder på en erfaren receiver.

Dallas Cowboys har forlænget med den erfarne receiver Allen Hurns, der bliver i klubben i yderligere en sæson. Hurns kommer som udgangspunkt til at tjene fire millioner dollars, men det beløb kan stige til 6,25 millioner, hvis han når visse milepæle.

Den 27-årige receiver kom til holdet inden den forgangne sæson og skrev under på en kontrakt med en klausul, der hvis aktiveret vil give endnu et år i Dallas.

Trods en sæson, der ikke ligefrem var prangende valgte Cowboys alligevel at beholde den rutinerede receiver i folden. Angrebsspilleren er på vej tilbage fra en grim ankelskade, men træner ifølge Mike Fisher allerede i holdets base midt i Frisco.

Hurns startede karrieren for Jacksonville Jaguars som udraftet free agent. Her havde receiveren en overraskende god rookiesæson i 2014, men slog for alvor igennem i 2015, hvor han greb for over 1000 yards og scorede ti touchdowns. Samme sæson dominerede navnebror Allen Robinson, men hvor han sidenhen har leveret fint spil, så har Hurns aldrig nået samme højder.

I sin første sæson for Cowboys var han udset en ledende rolle i en svag receivergruppe, men sådan blev det aldrig rigtigt. Hurns startede syv kamp og greb blot 20 bolde for 295 yards og scorede to touchdowns. Efter Amari Cooper kom til Texas og hjalp med at genoplive angrebet blev det til en endnu mindre rolle. Erfaringen som Hurns kan bidrage med bliver dog alligevel set som en vigtig faktor fremadrettet