Terry McLaurin og Washington Commanders er nået til enighed om en treårig kontraktforlængelse.

Efter et langt og efter sigende svært forhandlingsforløb har Terry McLaurin skrevet under på en treårig kontraktforlængelse med Washington Commanders. Aftalen indbringer McLaurin i omegnen af 500 millioner danske kroner samt en kontant bonus på svimlende 200 millioner danske kroner.

På trods af mildest talt svingende quarterback-spil har Terry McLaurin været et sjældent offensivt lyspunkt i hovedstadsklubben. I løbet af sine tre sæsoner i NFL har McLaurin grebet 222 bolde for 3.090 yards og 16 touchdowns, hvortil han har etableret sig blandt ligaens bedste receivere.

Terry McLaurins status afspejles også i kontraktforlængelsen, som gør ham til den syvende bedst betalte receiver i NFL – målt på den gennemsnitlige årsindkomst. Endvidere er McLaurin den ottende receiver i 2022 alene, der skriver under på en kontrakt til værdi af minimum 140 millioner kroner per sæson.

Som følge af kontraktforhandlingerne har Terry McLaurin endnu ikke deltaget i Commanders’ sæsonforberedelser. Men med kontraktforlængelsen i hus forventes “Scary Terry” at møde ind, når mandskabet påbegynder sin træningslejr d. 26. juli i Ashburn, Virginia.