Los Angeles Chargers og Derwin James er nået til enighed om en historisk fireårig kontraktforlængelse.

En af ligaens absolut bedste forsvarsspillere er blevet forgyldt. Der er tale om Derwin James fra Los Angeles Chargers, der onsdag har skrevet under på en fireårig kontraktforlængelse, der potentielt kan indbringe ham i omegnen af 560 millioner danske kroner.

Det betyder, at Derwin James bliver den bedst betalte safety i ligaens historie. Ifølge The Athletic kommer James til at tjene cirka 215 millioner danske kroner allerede i den kommende sæson, ligesom at cirka 300 millioner kroner er garanteret at lande i hans lomme.

Med kontraktforlængelsen i hus forventes det, at Derwin James tropper op til Chargers’ træningslejr. James har været tilpas utilfreds med sin daværende aftale, at han er udeblevet fra Chargers’ sæsonforberedelser.

Derwin James blev valgt i første runde af 2018-draften og har siden da etableret sig som en af ligaens bedste forsvarsspillere. I den seneste sæson leverede han 113 tacklinger, to interceptions og to sacks fordelt over 15 grundspilskampe. På den baggrund blev han udnævnt til All Pro-førsteholdet for anden gang i sin karriere, ligesom han blev stemt ind i Pro Bowl.