Andrew Luck er ude af billedet i Indianapolis Colts – nu investerer de i deres unge quarterback Jacoby Brissett med en 2-årig kontrakt, og sikrer sig dermed en smule stabilitet på quarterback-positionen i den nærmeste fremtid.

Den 26-årige Jacoby Brissett, som spillede under en rookie-kontrakt, der udløb efter 2019-sæsonen, kan nu potentielt tjene 30 millioner over de næste to år, hvoraf 20 millioner er garanteret.

Kontrakten har sine fordele for begge parter: Indianapolis Colts får ekstra tid til at vurdere om Jacoby Brissett er deres nye franchise-quarterback, og Brissett får en følelse af jobsikkerhed og tillid fra sit hold – og så er en garanti på 20 millioner et stort spring for en quarterback, der før tjente en rookie-løn.

Indianapolis Colts har også været på udgik efter en backup-quarterback, der kan give noget dybde og erfaring på positionen.

Colts var hurtige til at skrive kontrakt med den 33-årige Brian Hoyer, efter Patriots cuttede ham. Det er en 3-årig kontrakt, der består af 12 millioner, hvoraf 9 millioner er garanteret.

Indianapolis Colts ligner et hold, der er kommet videre efter Lucks uventede og pludselige pensionering. Men vi får allerede en forsmag på, hvordan Colts sæson kommer til at se ud med Brissett som quarterback i uge 1, når de skal rejse til Los Angeles og spille mod et eksplosivt Chargers-defense.