Dez Bryant vil åbenbart utrolig gerne til New York Giants. Det forlyder nemlig nu, at han angiveligt skulle have sagt nej til Ravens, fordi han håber på, at Giants stadig vil skrive kontrakt med ham.

Det er nu over en måned siden at Cowboys fritstillede deres daværende stjerne Dez Bryant, der endnu ikke har fundet en klub. Ravens havde ellers Dez inde til kontraktforhandlingerne, men de to parter kunne altså ikke blive enige om kontraktens længde, samt hvor stor en pose penge Dez skulle have.

Angiveligt skulle Dez være blevet tilbudt en 3 årig kontrakt til $21 millioner. Målt i forhold til hvad andre topreceivere tjener, er det ikke just nogen monster kontrakt heller. Var han blevet i Cowboys, havde han stået til at skulle modtage $12,5 millioner i løn. Den løn var Cowboys ikke villig til at betale, og Dez ville samtidig ikke gå ned i løn, hvilket førte til skilsmissen mellem Cowboys og Dez.

Selv udtaler Dez Bryant at han ikke har fortrudt hans afslag til Ravens et eneste sekund. Han er samtidig ved at være godt træt af, hvordan medierne har behandlet ham, som han siger: ”Det er utrolig hvordan medierne vil ødelægge ens person … jeg troede medierne ville give op og stoppe med at fremstille mig som noget jeg ikke er”.

Dez har trænet sammen med Odell Beckham i løbet af sæson pausen, hvilket straks fik rygterne i gang. Disse rygter er dog faldet gevaldigt til jorden, og skulle Giants tilbyde Dez en kontrakt, vil det være til væsentlig færre penge end hvad han ville have fået hos Ravens. Giants har lige nu omkring $8 millioner i cap space, og der er en del spillere, såsom Saquon Barkley (1. Runde valg i årets draft) de stadig mangler at skrive kontrakt med.