Wide receiver Dez Bryant er stadig fri på markedet, og det har han intet problem med. Ifølge Ian Rapoport vil Bryant bruge tiden på at finde det helt rigtige match, og han forventer ikke at skrive under med et hold før slutningen af juli.

Dez Bryant er nok den største stjerne lige nu i NFL, der ikke har en arbejdsgiver. Den tidligere Dallas Cowboys-receiver har dog ikke travlt med at finde sit nye mandskab. Ifølge NFL Networks Ian Rapoport har Bryant ingen intentioner om at sætte sin signatur på en kontrakt før NFL-holdene påbegynder træningslejr i juli.

Det eneste, der skulle kunne ændre på det, er, hvis en stor spiller på wide receiver-positionen går ned med en skade, og det pågældende hold skulle vise stor interesse i Bryant.

Dez Bryant vil efter sigende gerne tørne ud for et hold i NFC East, så han kan bevise sig over for Dallas Cowboys, der mistede tiltroen til ham efter en længere periode, hvor han døjede med skader og havde svært ved at finde det høje niveau. Der har dog endnu ikke været konkrete tilbud fra hverken Eagles, Giants eller Redskins på bordet, og det bliver spændende at se, hvad der sker i løbet af de næste to måneder.