For en håndfuld måneder siden stoppede Bruce Arians trænerkarrieren, men vi er langt fra færdige med at se og høre på den karismatiske Arians. Nu tager han plads i kommentatorboksen hos CBS.

Efter små 25 år i NFL og derudover lidt over et dusin i college stoppede Bruce Arians trænergerningen i januar. Overskuddet var der ikke længere til det drænende trænerjob, og det var en vemodig afsked med Arians tilbage i januar.

Heldigvis var det ikke det sidste, vi så til Arians, og den karismastiske og succesfulde træner skal nu overføre kvaliteterne til kommentatorboksen. Her får han en plads hos CBS, hvor han skal danne en kommentatortrio med Greg Gumbel og Trent Green. Vi har de seneste år set flere NFL-personligheder tage springet til kommentatorboksen med succes, og senest skal Jason Witten også kommentere kampe i den kommende 2018-sæson.

Arians var senest træner i fem sæsoner hos Arizona Cardinals, hvor han førte dem til NFC-finalen i 2015, men allerede inden da havde han opnået en lang række flotte ting i karrieren. Udover NFC-finalen vandt han vundet Super Bowl to gange som offensiv assistent hos Pittsburgh Steelers, og han har to gange vundet årets NFL-træner (2012 og 2014).