Jamaal Charles indstiller karrieren efter en flot karriere. Det gør han som Kansas City Chiefs-spiller, da han har underskrevet en endagskontrakt med klubben.

Fra 2008 til 2016 var Jamaal Charles på kontrakt hos Kansas City Chiefs, og i store dele af den periode var han en af NFL’s bedste og mest seværdige runningbacks.

I de seneste tre sæsoner har han imidlertid været slemt præget af skader, mens han har været hos Chiefs, Denver Broncos og Jacksonville Jaguars. Og nu er det også endegyldigt slut for Charles.

Jamaal Charles har således skrevet under på en endagskontrakt med Chiefs, så han kan indstille karrieren som en Chiefs-spiller.

I sin karriere nåede Jamaal Charles, 32 år, at løbe for 7.563 yards og 44 touchdowns, mens han har haft et imponerende gennemsnit på 5,4 yards per løb. Det er rekord blandt runningbacks i Super Bowl-æraen.

På cv’et har Charles desuden fire Pro Bowl-udtagelser samt tre All-Pro udtagelser. I 2013 løb han også for flest touchdowns af alle i NFL, da han løb for 12 af slagsen.

Du kan se nogle af Charles’ fantastiske højdepunkter her: